LinkedIn Advertising

Nu even serieus. Nee, zakelijk. Nee, professioneel. Hoe dan ook, als het gaat om effectief netwerken en het doelgericht bereiken van jouw zakelijk publiek, staat LinkedIn bovenaan de lijst. Nog sterker, LinkedIn is de lijst. LinkedIn is dé plek voor bedrijven om hun merk inhoudelijk te promoten, leads te genereren en hun B2B-netwerk te vergroten. Met LinkedIn Advertising breng je jouw bedrijf rechtstreeks bij de juiste doelgroep, vergroot je je zichtbaarheid, bouw je autoriteit op en behaal je uiteindelijk het zakelijk succes waar je naar streeft. Kortom: LinkedIn werkt voor jou.

Neem contact op

Met onze Social Media expert Iris Manders

Volg ons op

            

Waarom LinkedIn Advertising? Hierom:

LinkedIn Advertising biedt gerichte zakelijke promotie. Bereik specifieke professionals met een scala aan advertentiemogelijkheden, zoals carrouseladvertenties en gesponsorde InMail. Verhoog merkbekendheid door je bedrijfspagina specifiek te promoten. Geavanceerde targeting op demografie en bedrijfsgrootte creëert effectieve advertentiedoelgroepen. En nauwkeurige statistieken en analytics geven ons inzicht in de prestaties, zodat we de zakelijke communicatiedoelen kunnen blijven optimaliseren.

Een groot pluspunt is de mogelijkheid om precies te bepalen wie je wilt bereiken op basis van functie, branche en locatie. Hierdoor worden je advertenties gerichter en relevanter, dus effectiever. Als bedrijf kun je hier bouwen aan je merk, maar ook jezelf als expert binnen je branche neerzeten. Het platform is bijzonder geschikt voor bedrijven die nieuwe klanten willen aantrekken. Daarnaast kun je met ‘job targeting’ specifiek adverteren naar mensen die op zoek zijn naar nieuwe banen, wat ideaal is voor bedrijven in de HR-dienstverlening, maar ook een onmisbaar onderdeel vormt binnen je Employer Branding. Met analysetools kunnen wij zien wat goed werkt en wat niet, zodat we de strategie kunnen optimaliseren.

LinkedIn met LAAIEND:

Laat LinkedIn Advertising keihard voor jouw merk werken met LAAIEND. Onze creatieve benadering integreert de verschillende advertentiemogelijkheden, zoals carrouseladvertenties, om je boodschap effectief over te brengen. Wij versterken de zichtbaarheid van je bedrijfspagina en vergroten je merkbekendheid. Wij volgen de prestaties van je campagnes nauwlettend met gedetailleerde statistieken en analytics. We passen onze aanpak aan op basis van real-time inzichten om de impact te optimaliseren. En we maken optimaal gebruik van doelgerichte targeting en retargeting. Met LAAIEND zet je LinkedIn helemaal naar jouw hand. En samen zorgen we voor een creatieve en impactvolle strategie die jouw zakelijke doelen behalen én overstijgen.

Laat LinkedIn Advertising keihard voor jouw merk werken met LAAIEND.