Selecteer een pagina

Bij ons draait alles om prestaties!
Veel zeggen dat ze een performance bureau zijn.

 

Wij maken het écht waar!

Scroll naar beneden

Ontdek de voordelen: loop door het stappenplan met LAAIEND.

Doorloop ons stappenplan en ontdek wat LAAIEND voor jou kan betekenen. Met een doordachte aanpak bieden wij op maat gemaakte oplossingen om jouw online doelen te bereiken.

Laat ons je begeleiden en profiteer van de expertise en creativiteit die LAAIEND te bieden heeft.

Online marketing of
performance marketing

Als resultaatgerichte partner bieden we ondernemers de keuze: of je nu specifiek op zoek bent naar een performance-based deal of gewoon een betrouwbaar online marketing bureau, bij LAAIEND hebben we de juiste expertise.

Wij streven naar een krachtige samenwerking waarbij we met de nodige kennis, voortdurende monitoring en optimalisatie het maximale uit digitale middelen halen. Ons doel is niet alleen het aanbieden van een ideale middelenmix, maar deze middelen ook resultaatgericht in te zetten volgens jouw wensen.

 

 

Van alle markten thuis

Met specialisten voor elk online marketingkanaal, garanderen wij succes op alle fronten. Of het nu gaat om SEO, SEA, social media, e-mailmarketing of andere kanalen, ons team heeft de expertise om doelgerichte strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

We weten precies welke knoppen we moeten draaien om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en naar nieuwe hoogten te brengen.

Search

Ontdek Google Search: directe toegang tot relevante informatie met één zoekopdracht, simpel en snel. Meer weten? Klik hier!

Social Commerce

Laat je merk online groeien met boeiende en verrassende content op de sociale kanalen. Meer weten? Klik hier!

Marketplaces

Breng je producten naar een breder publiek en vergroot je impact op e-commerce platforms. Meer weten? Klik hier!

CRO

Verander bezoekers in klanten met Conversieoptimalisatie (CRO). Ontdek strategieën voor maximale online prestaties en verbeterde gebruikerservaring. Meer weten? Klik hier!

Data & Analytics

Onthul zakelijk succes met slimme besluitvorming en nauwkeurige analyses. Meer weten? Klik hier!

Email Marketing

Bouw sterke klantrelaties met doeltreffende e-mails voor succes. Meer weten? Klik hier!

Display Advertising

Maak indruk online met gerichte en visuele advertenties op verschillende platformen. Meer weten? Klik hier!

Affiliate Marketing

Stimuleer je online groei met strategische partnerschappen en vergroot je bereik effectief. Meer weten? Klik hier!

Leadgen

Verzamel waardevolle contactgegevens voor succesvolle zakelijke kansen. Meer weten? Klik hier!

Plan van aanpak

Hierin schetsen we helder en beknopt de strategieën en stappen die we gaan nemen om jouw doelen te bereiken. Samen gaan we op weg naar succes met een doordachte aanpak en duidelijke doelstellingen. Laten we samen werken aan jouw groei en succes!

In gesprek

We gaan in gesprek om de optimale vorm van samenwerking te bepalen, waarbij we jouw doelen en wensen bespreken. Het is essentieel om meteen te beoordelen of er een goede klik is tussen ons.

Het plan

LAAIEND analyseert grondig en identificeert groeikansen. We bepalen de strategie, stellen een plan op, en bespreken dit gezamenlijk voor afstemming.

Ons team

Bij akkoord voor het partnerschap, zorgen we voor een vast team met specialisten en starten we met een efficiënte kennismaking. Hierdoor kunnen we snel en succesvol samenwerken.

Zo vlammen we samen!

Voor al onze klanten maken wij een plan op maat en ontwikkelen strategieën. Zo helpen we jullie opweg naar (online) succes, zoals te zien is in onze inspirerende cases. Laten we samen werken aan jouw groei en succes!

Rederij de Nederlanden

We gaan in gesprek om de optimale vorm van samenwerking te bepalen, waarbij we jouw doelen en wensen bespreken. Het is essentieel om meteen te beoordelen of er een goede klik is tussen ons.

ANWB

LAAIEND analyseert grondig en identificeert groeikansen. We stellen een plan op, berekenen de strategie en bespreken dit gezamenlijk voor afstemming.

Go Moto

Bij akkoord voor het partnerschap, zorgen we voor een vast team en starten we met een efficiënte kennismaking, zodat we snel en succesvol kunnen samenwerken, en samen kunnen vlammen!

Toch ook creatie nodig?

Een goede creatie is bepalend voor het succes. Heb je dat niet zelf? Geen probleem, wij doen dat ook! Check de creatie kant van LAAIEND.

Laten we
samen vlammen!

Laat je ook