Selecteer een pagina

Ontmoet
het team

Bij LAAIEND vlammen we samen als team. Een team met een flinke portie ervaring maar ook veel nieuw talent.

Samen ondernemen
samen vlammen

We zijn laaiend enthousiast! Wij zijn een creatief en altijd op data gebaseerd online marketingteam. Een sterke samenwerking tussen alle vlakken van online marketing. Én daarbij veel betrokkenheid bij onze klanten. Zo vlammen we samen.

Astrid de Winter

Verrijkt ons team met haar enthousiasme, haar regeldrang en organisatiedrift. Strategisch vlammend en een hoop ervaring.

Jelte van Echtelt

Met zijn laaiende passie voor ondernemen, samenwerken en Utrecht wil hij samen op naar succes waar de vonken vanaf spatten.

Michiel Dijkstra

Digital Marketing Strateeg

Iris manders

Als het over social of muziek gaat begint het al te gloeien. Vol laaiende creativiteit gaat ze met elk project aan de slag.

Mauricio Lumaye Schuld

Van succesvolle online campagnes maken, marketplaces opzetten tot aan de lekkerste pannenkoeken bakken. Hij kan het allemaal!

Martijn Deibel

Met bergen kennis en een goede portie droge humor werpt hij zijn scherpe analytische blik op al onze marketingtechnische vraagstukken.

Isabel van Kouwen

Met haar enthousiasme, vlammende drive en een enorme dosis creativiteit pakt ze alles wat met design of social te maken heeft met beide handen aan.

Floor Huiberts

Dankzij haar brandende passie voor plannen organiseert ze van alles. Van de gaafste projecten tot de gezelligste polonaise, ze gaat de uitdaging aan!

Evelien Nuijten

Designer