Selecteer een pagina

Van creatie tot campagne voor De Verdwaalde Jongens

De campagne heeft ervoor gezorgd dat zelfs de roadtrips in het volgende jaar al bijna helemaal uitverkocht zijn.
De Verdwaalde Jongens is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van avontuurlijke roadtrips door Kyrgyzstan.
Met de zomer van 2023 in het verschiet waren nog niet alle auto’s volgeboekt. Het doel was om deze auto’s te vullen voor de diverse beschikbare roadtrips, met als eerste focus de zomereditie.
We hebben gebruik gemaakt van SEA, Meta en TikTok. Vooral met SEA hebben we ons best gedaan om De Verdwaalde Jongens zo goed mogelijk vindbaar te maken, waardoor we de organisatie meer bekendheid hebben gegeven.

De campagne begon in mei, waarbij de initiële focus voornamelijk op SEA lag, later aangevuld met Meta en TikTok. Vooral met SEA hebben we ons ingespannen om De Verdwaalde Jongens optimaal zichtbaar te maken, wat heeft bijgedragen aan een grotere bekendheid.

Gedurende de campagneperiode hebben we de focus verschoven van de zomereditie naar de wintereditie van de roadtrips, rekening houdend met de beschikbaarheid en de naderende seizoenen.

Het gestelde doel voor het aantal leads aan het begin van de campagne is met meer dan 200% overschreden. Als resultaat van de campagne zijn de roadtrips voor het komende jaar nu bijna volledig uitverkocht.