Development voor Buiten bij Vroeg

Dankzij de samenwerking met LAAIEND beschikt Buiten bij Vroeg nu over een functionele website die aansluit bij hun visie en stijl.
Buiten bij Vroeg, bekend om zijn twee luxe vakantiehuizen, vroeg LAAIEND om hulp bij het ontwikkelen van een eigen website naast hun aanwezigheid op natuurhuisje.nl. Ze wilden een site die de sfeer en stijl van hun vakantiehuizen goed weergeeft en gebruiksvriendelijk is.

Het team van Buiten bij Vroeg leverde het design aan, en wij vertaalden dit naar een functionele en aantrekkelijke website. We kozen voor WordPress, zodat het team van Buiten bij Vroeg eenvoudig zelf wijzigingen kan aanbrengen zonder technische kennis. Een belangrijk aspect was het integreren van een boekingssysteem, zodat bezoekers gemakkelijk en direct hun verblijf kunnen boeken.

Het resultaat is een prachtige, gebruiksvriendelijke WordPress-website die de natuurlijke stijl en sfeer van Buiten bij Vroeg perfect weergeeft. Dankzij de samenwerking met LAAIEND beschikt Buiten bij Vroeg nu over een functionele website die aansluit bij hun visie en stijl. Samen ondernemen, samen vlammen!