Meer members voor The Power Community

The Power Community heeft LAAIEND gevraagd om online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten om mensen te helpen naar een fysiek én mentaal fitter leven.

Wat is The Power Community?

The Power Community werkt aan het creëren van resultaat op een unieke wijze. De training en coaching programma’s zijn samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld en zijn persoonlijk op iedere situatie afgestemd. Je omringt je altijd met gelijkgestemde. En zo wordt resultaat gecreëerd. The Power Community is een community die zich richt op de 4 B’s; Body, Being, Balance en Business. Naast actief sporten wordt er een balans gezocht tussen deze 4 B’s. Samen zijn we op zoek gegaan naar nieuwe leden.

Opwarmen en
aanzetten

LAAIEND is in het begin van 2021 begonnen met online marketing vanuit search en social media. Op basis van resultaat behalen wij succes als er nieuwe leden aansluiten vanuit de online marketing die we inzetten. En dit werkt. Maandelijks komen er nieuwe leden bij voor The Power Community.

Vlammen

Door deze samenwerking heeft The Power Community een nieuwe aanwas van leden gevonden en bewijzen we maandelijks dat het online marketing stuk van toegevoegde waarde is voor dit bedrijf.

Hier worden wij LAAIEND Enthousiast van

Maandelijks nieuwe leden

Met een klein budget groot effect

Continu online goede resultaten