DIGITALE MARKETING

Digitale marketing is erg belangrijk binnen je marketingstrategie en wordt door steeds meer bedrijven toegepast. Maar wat is digital marketing precies? En waarom is het onmisbaar voor jullie als bedrijf?

De kracht om de klant te betrekken

Die kracht heeft digitale marketing. Denk aan sociale media zoals Instagram, Facebook of LinkedIn maar ook SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren), email marketing, CRO (conversieoptimalisatie), affiliate marketing, display advertising en digital branding. Door het mixen van deze disciplines kom je bij de juiste strategie voor jullie doelgroep.

Het fijne aan digitale marketing is dat het meetbaar is. Via Google Analytics kunnen wij het gedrag van de bezoekers meten. Hoe wordt er geconverteerd? Wij houden de prestaties nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we de kanalen gericht instellen en goed inspelen op de te behalen doelen. Ook kun je gerichter communiceren en een specifieke doelgroep instellen om (nieuwe) klanten te targeten. Iedereen wordt tegenwoordig overspoeld met informatie en reclame. Het is belangrijk om daar in uit te springen en op een persoonlijke manier op de doelgroep te richten.

Digitale wereld

Met de komst van digitale marketing is er een nieuwe wereld voor adverteren ontstaan. Een laagdrempelig manier om contact op te nemen, een aankoop met een klik op de knop en direct contact met klanten is nu heel eenvoudig. Betrokkenheid is vergroot en daarmee kun je klantloyaliteit opbouwen. Door tweerichtingsverkeer met je klant bouw je een mooie relatie op. Je leert je koopgroep steeds beter kennen en klanten bouwen een band op met het merk. Ook voelen zich meer gewaardeerd.

Een Digitale Marketing strategie die werkt!

Binnen de digitale marketing is het belangrijk om een strategie te bepalen die voor jullie werkt. Niet alleen op gebied van middelen en kanalen, maar ook in welke fase in de klantreis je aanwezig kunt en moet zijn. Via het See, Think, Do, Care model heb je altijd een strategie die aansluit bij de wensen en behoeften van jullie doelgroep.

Wil jij stappen maken in digital marketing? Vul dan vrijblijvend het onderstaand formulier in of bel 030-22 323 23