Samen ondernemen, Samen vlammen

Wij zijn enthousiast om samen met jou te ondernemen. We hebben ieder vele jaren ervaring bij gerenommeerde bedrijven als DPG Media, Mediahuis, KLM, Bol.com. NOISE voor klanten als Jumbo, L’Oréal, Renault. Maar ook bij bedrijven als Groupdeal, Belvilla, Otravo en Vakantieveilingen. En wat we nog meer kunnen en leuk vinden? Dat lees je hieronder.

Astrid
Astrid

Astrid de Winter
06-54 64 31 08

Astrid is LAAIEND

Astrid is een geboren Amsterdamse, opgegroeid in Aerdenhout. Nee dat maakt haar geen kakker, dat maakt haar een strandmens! Want het strand vindt zij het beste dat Aerdenhout te bieden heeft. Nog liever dan met haar voeten in het Hollandse zand, staat Astrid met haar ski’s in de Zwitserse sneeuw. En als ze daar dan toch is, zal ze zeker geen nee zeggen tegen een goede kaasfondue. Om die er vervolgens op de piste natuurlijk weer keihard vanaf te slalommen. Ook thuis zit Astrid niet graag stil. Daar wordt met laaiend enthousiasme opgeruimd. En als ze dan een keer op de bank zit, dan is dat om haar man en twee kinderen volledig in te maken mat Mario Kart.

Haar intellectuele kant verrijkt ze met films als Dead Poets Society, haar emotionele kant met films als Dirty Dancing en haar romantische kant voedt ze met muziek. Dus het is niet heel vreemd dat haar favoriete tekst uit een liefdeslied komt. “Liefde is alles wat er blijft wanneer de rest verloren is.” Uit “Liefde is alles.” Van Bart Peeters.

Ons team verrijkt ze met haar enthousiasme, haar regeldrang en organisatiedrift. Ze is strategisch sterk en heeft een flinke dosis ervaring. Onder andere bij reclamebureau NOISE, Sanoma en Bol.com. En ze is er trots op dat mensen ook daadwerkelijk van die namen hebben gehoord als ze er mee pronkt op een feestje. Haar nieuwe pronkstuk is Laaiend. En een pronkstuk van Laaiend is Astrid!

Jelte is LAAIEND

Jelte is opgegroeid in Bunnik, maar hij ademt Utrecht! Hij is geboren in Utrecht, woont in Utrecht, Zijn kinderen zijn geboren in Utrecht, zijn voetbalclub is Utrecht en nu zit zijn eigen bedrijf regelrecht in het hart van Utrecht. Maar hoewel de liefde voor Utrecht er vanaf spat, kan Jelte niet wachten tot hij er een keer zo ver mogelijk bij uit de buurt is. Met het hele gezin op safari in Afrika staat namelijk bovenaan zijn bucket list.

Het hart van Jelte is groot. Hij houdt van Sushi, tot aan zijn zelfbedachte studentenversie van pasta met zalm, tot aan pannenkoeken. En hij houdt van The Godfather, tot aan Lord Of The Rings, tot aan Disney+. En Jelte houdt van mensen.

Met z’n tweeën op het dak van een Jeep liggen in Namibië is zijn mooiste herinnering. En vanwege een heel dierbaar persoon in zijn leven is With or without you zijn mooiste nummer. Hij houdt van de mooie kant van mensen, maar kan ook op de vloer liggen van het lachen om de lelijke kant die mensen van zichzelf laten zien op Twitter.

Zijn liefde voor mensen is ook volop aanwezig in zijn werk. De laatste jaren heeft Jelte met veel plezier een team aangestuurd. En meer dan ooit heeft hij gemerkt dat hij altijd op zoek is naar samenwerkingen. In het bijzonder naar samenwerkingen waarin ondernemen centraal staat. En met deze laaiende passie gaat Jelte nu ook aan de slag met LAAIEND.

Samen met een topteam een bedrijf opbouwen. En samen met ondernemers naar één doel werken. Zodat iedereen succes heeft. Spannend? Nee. Moeilijk? Hopelijk!

No One Said It Would Be Easy

Jelte
Jelte

Jelte van Echtelt
06-10 36 08 11

Paul
Paul

Paul Schuurhof
06-43 13 12 98

Paul is LAAIEND

Paul heeft zijn wortels liggen in de West-Friese bodem. Geboren in Alkmaar, getogen in Wieringerwerf en alweer 25 jaar terug in Alkmaar. Als je opgroeit in Wieringerwerf dan kun je jezelf op twee manieren vermaken. 1: Bij de lokale voetbalclub en 2: in de Marianne Bar. En als je opgroeit in Wieringerwerf kun je twee dingen doen. 1: Je blijft lekker in Wieringerwerf of 2: je reist de hele wereld over!

Paul heeft gekozen voor optie 2. Want ook al was de Marianne Bar terecht een fenomeen dat bekend is tot ver buiten de grenzen van Noord-Holland, Paul laat zich niet inpolderen. Als een soort professioneel backpacker heeft hij, met een rugtas vol presentatie skills, de wereld rond gereisd. Paul houdt van die vrijheid. In z’n werk is hij altijd op weg naar die stip op de horizon. Om online marketing naar een hoger niveau te tillen. Onder andere voor Emesa, Otravo, Sanoma en de Telegraaf.

Naast reizen vult Paul z’n vrije tijd graag met films en muziek. Waarbij hij laaiend enthousiast wordt van alles van de Coen brothers, Almodovar en Tarantino. En muziek varierend van Old School Hiphop legends zoals Public Enemy tot aan Stoner Rock bands zoals Kyuss. En nog rauwer. Maar ook in z’n eigen tijd gooit hij graag de rugzak over de schouders. Om samen met zijn gezin, of alleen, op reis te gaan. Voor het eten gaat hij dan het liefst richting Thailand of Indonesië. Maar verder kan Paul zijn reis-honger ook heel goed stillen met Peru, Myanmar, Laos, Italië of Kenia. En toch, heeft Paul zijn wortels echt nog wel in de Noord-Hollandse grond zitten. Want als je vraagt waar hij nou echt gelukkig van wordt. Een wedstrijdje van AZ. Met vrienden naar de Plattenstener brug in het centrum van Alkmaar. En boven alles, zijn gezin.

Mauricio is LAAIEND

Als je je afvraagt wat Mauricio nou typeert, dan is het antwoord: álles. Geboren in De Meern en getogen in Vleuten, voelt hij zich als een vis in het water in de stad, en voelt hij zich net zo thuis in een dorp. Wat doet Mauricio graag in zijn vrije tijd? Alles.

Wat wil hij van de wereld zien? Alles! Als hij op vakantie gaat, dan is hij graag hoog in de bergen in de sneeuw. Maar hij zit ook met veel plezier op het strand én hij duikt graag naar de diepte in de zee. Hij houdt zelfs zo veel van deze onderwaterwereld dat hij er een stukje van in huis heeft gehaald. In zijn tropische aquarium creëert hij zijn eigen prachtige onderwaterwereld waarin scholen zeediertjes een heerlijk rustig leventje leiden.

Maar met evenveel genoegen stapt hij een apocalyptische wereld binnen om op gruwelijke wijze hordes zombies af te slachten, tijdens het gamen. Zijn liefde voor zeedieren vind je ook terug op zijn bord. Mauricio eet heel graag sushi. Een goed stukje vlees slaat hij ook niet af. En Mauricio zou Mauricio niet zijn als hij niet ook steeds vaker geniet van een vegetarische maaltijd.

FOMO? Absoluut! Gelukkig heeft Mauricio deze Fear Of Missing Out ook in zijn werk. Hij doet graag alles. Geef hem bergen met werk en hij is gelukkig. Hij heeft een opleiding commerciële economie achter de rug en een minor E-marketing & Social Media. Hij heeft gewerkt bij het grote Bol.com en bij diverse kleinere bedrijven. En hij vindt het natuurlijk fantastisch dat hij daardoor ervaring heeft van heel klein tot heel groot en álles er tussenin.

Hij gelooft dat je met hard werken en de neuzen dezelfde kant op álles kunt bereiken. Dus Maurico is een aanwinst voor LAAIEND vanwege, nou ja… álles!

Mauricio
Mauricio

Mauricio Lumaye Schuld
06-39 13 25 10

Paul
Happy Paul & Astrid

Iris Manders

Iris is LAAIEND

Iris opgebloeid in een klein ons-kent-ons dorpje in Noord-Brabant, Loosbroek. En je kan de vrouw wel uit het kleine dorpje halen, maar je haalt het kleine dorpje niet uit de vrouw.

Naast de grote weide buitenwereld in te gaan kruipt Iris ook graag lekker naar binnen. Ze kruipt tweedehands boekwinkels in waar ze urenlang in de boeken kan verdwijnen. Ze duikt fantasiewerelden in, in games als Zelda, Breath of the Wild en Mario 64 DS. En in de hele Harry Potter filmreeks.

Ook kruipt ze graag in de huid van bekende artiesten. Om samen met haar coverband op te treden op feesten, festivals en in kroegen. En als het om concerten en festivals gaat begeeft ze zich ook ontzettend graag tussen het publiek. Iris wordt gelukkig van de kleine en simpele dingen. Zoals rijst. Rijst is voor Iris álle dagen goed. En vakanties brengt ze het liefst door met haar familie.

Maar als het op werk aankomt, dan barst de Iris open! En laait haar creativiteit hoog op, zoals dat alleen bij LAAIEND kan. Met een enthousiasme dat de hele wereld kan veroveren.

Brands is LAAIEND

Brands heeft een hart voor zijn stad. Utrecht. Hij kan er geen genoeg krijgen. En loopt er dan ook wel 6 keer per week tot laat in de avond in rond. Brands, wat natuurlijk Engels is voor merken, doet zijn naam eer aan. Want hij heeft ook een hart vuur voor merken. Als DTP-er/Designer heeft hij al menig merk met een ontwerp-uitdaging uit de brand geholpen. We kunnen Brands met recht brandmerken als onze rots in de branding.

Online media vragen om een enorme flexibiliteit, het vermogen om direct in te springen. En vele balletjes hoog te houden. Dat is Brands wel gewend. Zijn huis is gevuld met maar liefst vijf kinderen. En hij vindt daarnaast zelfs nog tijd voor games, Tech, muziek, wandelen, skaten en kamperen. Met een kampvuur natuurlijk.

Brands heeft de Grafische School Amsterdam gedaan. Hij teert al op een kwart eeuw ervaring. En mag zich inmiddels brandmeester noemen op het gebied van web design/front-end development en grafisch ontwerp. Dus voor een laaiend design, moet je bij de vlammende Brands zijn.

Brands
Brands

Brands Siahaya
030- 230 70 50

Astrid
Happy Paul & Astrid

Daniel

Daniel is LAAIEND

Daniel Snelders is een geboren Amsterdammer en sinds vier jaar trots bewoner van de Domstad. Daniel heeft een bescheiden 24 jaar ervaring als creatief in de reclamewereld, en heeft er alle uithoeken dus wel bewandeld.

Van TV tot print, tot activatie, tot online. Bij diverse bureaus als DDB, TBWA en JWT. Zowel als Art Director en als Copy Writer.

Humor vindt Daniel een heel belangrijk onderdeel van het vak. En zijn grappen zijn regelmatig beloond met onder andere: Lampen, Leeuwen, Effies en Spin Awards.

Verder is hij eigenaar van twee prachtige dochters, trots vader van een motorfiets en heeft hij een passie voor het maken en luisteren van muziek. Dus wil je een creatief concept dat het oog streelt en het hart raakt, of een knallende drumsolo, dan moet je bij Daniel zijn.

Martijn is LAAIEND

Hoewel hij vrijwel z’n hele leven in Utrecht heeft gewoond, doet hij dat wel steeds op verschillende locaties. Want Martijn is graag in beweging. Een stadswandeling slaat hij niet af. En ook gaat hij graag fietsend door het historische Utrecht. Wel met een speciaal doel. Want wat voor Martijn is het belangrijkste in deze stad, zijn vrienden. Martijn beweegt zich ook graag naar kringloopwinkels en designwinkels. Waar hij vervolgens niks koopt.

Op het gebied van werk zit Martijn ook niet stil. Dan weer freelancet hij, en dan weer zit hij een tijd in loondienst. Op de ene plek houdt hij zich bezig met online marketing om vervolgens op een andere plek weer een uitstapje te maken naar iets dat meer te maken heeft met zijn achtergrond als politicoloog. Zoals onderzoeksjournalistiek en beleidsonderzoek.

Nu is Martijn een vast onderdeel van LAAIEND. Waar hij alle bewegingsvrijheid krijgt om zijn scherpe analytische blik over alle vraagstukken te werpen. Maar waar hij met Jelte zal moeten strijden om de plek van meest droogkomische collega.

Jelte
Happy Paul & Astrid

Martijn Deibel

Astrid
Brands

Isabel van Kouwen

Isabel is LAAIEND

​“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.”
Deze bekende uitspraak van Pipi Langkous is hét levensmotto van Isabel. Er is dan ook niet veel dat Isabel niet kan. Eigenlijk maar één ding. Een film in z’n geheel afkijken. Dat lukt haar met geen mogelijkheid. Duurt veel te lang. Kan ze niet.

Wat ze wel kan is sporten. Drie à vier keer per week kickboksen. Ze kan ontzettend fanatiek valsspelen op spelletjesavonden. Ze kan heel internet leegshoppen tijdens het reizen van en naar werk. Ze kan zich overal ter wereld uitstekend vermaken, zolang er maar zon, zee, strand, Tiktok, Instagram en lekker eten is.

En ondanks dat ze geboren is in Utrecht en opgegroeid in Houten, kan ze het al negen jaar ontzettend goed vinden in Amsterdam. Waar ze heel blij kan worden van nieuwe restaurantjes ontdekken.

Wat ze ook kan, is LAAIEND nóg laaiender maken. Met haar enthousiasme en haar drive. Isabel brengt vijf jaar ervaring bij een online marketingbureau in Amsterdam met zich mee. En een dosis creativiteit waar Pipi nog een puntje aan kan zuigen. Dus wiedewiede wie wil van haar leren? Wij zeker!