Selecteer een pagina

Media inkoop

Naast performance marketing hebben wij jarenlange ervaring in media inkoop. Wij kunnen aantrekkelijk op grote schaal alle vormen van media inkopen zodat wij performance en bereik kunnen combineren. Dit om de juiste doelgroep op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk te bereiken via de juiste inzet.

Wij bedienen hierdoor alle mediatypes. On en-offline, analoog en digitaal. Media advies en on en offline media

Inzichten media inkoop door dashboarding
    Door de inzet van een dashboard kunnen wij resultaten van media inzet meten. Het effect van de inzet van een radio campagne is direct van invloed op het zoekgedrag online via Google en Social media. Bereik en online komen zo samen. Wij brengen alles in kaart zodat het juiste resultaat kan worden ingezien en eventueel een volgende stap of aanpassing in de strategie kan worden gemaakt.

LAAIEND zet op alle fronten media in en kan op een zo breed mogelijke manier doelgroepen bereiken. Wij monitoren alle activiteiten en zitten zelf aan de knoppen om online campagnes te optimaliseren en ATL campagnes bij te stellen. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange expertise en connecties aantrekkelijk media inkopen. Meer weten? Neem dan contact op met: 030-22-323-23 of vul het formulier in.

LAAIEND Media inkoop

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen betreffende Media inkoop en het meten hiervan? Vul het formulier in zodat wij z.s.m. contact op kunnen nemen.