Display Advertising

Display advertising is een effectieve online advertentie methode. Er wordt gebruik gemaakt van beeld of video advertenties die zichtbaar zijn op websites en sociale netwerken.

Wat is display advertising?

Display advertenties kunnen helemaal op jouw doelgroep worden afgestemd en alleen laten zien op websites die zij bezoeken. De advertenties worden vertoond op verschillende apparaten die jouw doelgroep gebruikt zoals de desktop, laptop, tablet of smartphone. 

Vaak worden banners gebruikt voor display advertising. Door middel van display advertising worden statische of geanimeerde advertenties op websites vertoond met als doel je merk of product te promoten. Afhankelijk van het platform zullen er standaard afmetingen toegepast worden. Met de verschillende formaten worden er campagnes ingericht. Er zijn marketing redenen op display advertenties te publiceren. Zoals het uitbreiden van naamsbekendheid bij een nieuwe doelgroep, standaard retargeting of dynamische retargeting.

Voordelen van display advertising

Display advertising is een goede manier om awareness te creëren rondom je merk, product, dienst of bedrijf.

Je betaalt voor impressies, mensen die jouw boodschap echt hebben gezien.

Je kunt de zichtbaarheid van een merk, dienst of product verhogen.

Snelle vindbaarheid voor de website.

Er is een groot aantal bestandsformaten mogelijk waaronder ook video en audio.

Retargeting door middel van display advertising

Retargeting is een marketing techniek die verbonden is met display advertising. Retargeting is het opnieuw benaderen van mensen die al eerder een bezoek brachten aan jouw website. Mensen komen vaak eerst op een website om te oriënteren en nog niet meteen om een aankoop te doen. Met retargeting blijf onder de aandacht van de potentiële klant doordat ze de advertenties te zien krijgen op verschillende websites. Als tijdens het oriënteren de advertenties weer voorbij komt dan herkent de klant dat en is de kans groter dat de klant zijn geld uitgeeft bij jou.

Meer weten over wat display advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het onderstaand formulier in of bel 030-22 323 23