Selecteer een pagina

Design & Creatie

Design & Creatie is een belangrijk onderdeel van marketing. Het is enorm belangrijk om een merk op de juiste manier in de markt te positioneren, herpositioneren en/of uit te breiden.

Creëren van een sterk design

Design is een creatief proces waarbij je een toegevoegde waarde biedt aan de gebruiker en het merk. Door de beleving van het product of dienst te versterken en te onderscheiden. Een sterk design hangt samen met de identiteit en imago van het merk. Door design strak te trekken tussen alle marketing middelen wordt een juist en herkenbaar merkverhaal gecreëerd. Design is een creatieve en effectieve manier om er uit te springen. Design heeft invloed op alle onderdelen. Van de boodschap tot aan de teksten en van de merkwaarde tot aan de website.

Opvallen met design

Met een sterk en origineel design zorg je dat je opvalt tussen de concurrentie en voor de consument herkenbaar wordt. Van een sterk logo tot een stralende website. Van sterke online advertenties tot aan een unieke social media pagina. Design versterkt de boodschap en zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep.

Wat kan LAAIEND voor je betekenen?

Ons creatieve team gaat aan de slag om deze positionering van A tot Z te visualiseren. Van het ontwerpen van een logo, een brandbook tot aan websites en social media kanalen. Met een sterke herkenbare branding kunnen we daarna aan de slag om een online strategie uit te werken.
Merkverhalen komen tot leven en worden sterker door een goed design. Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met een mooi design voor je social media, website of huisstijl? Of wil meer informatie wat LAAIEND voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het onderstaand formulier in of bel 030-22 323 23.