Data & Tooling

Data & tooling bestaat uit softwareoplossingen die alle data overzichtelijk kunnen analyseren en presenteren. Voor complexe data analyses bieden geavanceerde business intelligence tools de gewenste oplossingen.

Wat is data & tooling?

Door de opmars van digitalisering verzamelen we steeds meer gegevens van consumenten over hun gedrag. Vervolgens worden die gegevens vertaald naar bruikbare data. Consumenten kopen steeds vaker online. Hierdoor leren we het gedrag en de behoeften van de doelgroep kennen. Zo kunnen we daarop inspelen door de juiste marketing middelen in te zetten.

Wat doen data analytics tools?

Data analytics tools zijn er om op basis van alle data de juiste beslissingen en strategie te bepalen. Door goede inzicht in de resultaten kunnen we verbanden leggen en conclusies trekken over de ingezette materialen en de huidige status. Met overzichtelijk data kunnen trends en patronen herkennen en de inzichten delen. Tools zijn programma’s die helpen om data te vergaren, te analyseren en om campagnes uit te zetten. Het spectrum van data tools is groot. Er zijn tools om het resultaat en de inzet in detail te meten.

Tools om processen te verbeteren en tools om marketing in te zetten zodat de online verkoop direct toeneemt:
Data vergaren
Analyse
Sturen of optimaliseren
Campagne inzet

Door data & tooling in te zetten en de resultaten daarvan gebruiken kun een stap voor de concurrentie zijn. Door te optimaliseren naar aanleiding van de data kan dat veel voordeel opleveren.

Wil jij de juiste en grote stappen maken met de data analytics tools die bij jouw bedrijf passen? Of wil meer informatie wat het voor het bedrijf kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het onderstaand formulier in of bel 030-22 323 23.