Zichtbaarheid en vindbaarheid

Oorspronkeling helpt mensen terug te gaan naar hun oorsprong om zo meer zingeving in het leven te krijgen. LAAIEND helpt Oorspronkeling om online gevonden te worden.

Wat is Oorspronkeling?

Oorspronkeling helpt om terug te gaan naar hun ‘oorsprong’ om daarna gelukkiger en zinvoller door het leven te gaan. Oorspronkeling gelooft dat iedereen een eigen manier heeft om je purpose te ontdekken. Dit doen ze door middel van de ceremonies en jaartrajecten. Om zo een antwoord te krijgen op de vraag, ‘is dit alles?’

Opwarmen en
aanzetten

Het doel is het vullen van 2 jaartrajecten door meer zichtbaarheid en vindbaarheid te creëren voor Oorspronkeling. Hiervoor hebben we voor de website SEA en social paid opgezet. Voor organische vindbaarheid hebben we SEO pagina’s geschreven. We hebben een dashboard ontworpen waarbij ze de resultaten in real time kan bekijken.

Vlammen

We hebben gezorgd voor aanmeldingen voor ceremonies en trajecten. Én vanuit de ceremonies melden mensen zich ook weer aan voor de jaartrajecten bij Oorspronkeling. Aanmeldingen via de online kanalen. We gaan aan de slag met e-mail marketing om via eigen kanalen mensen die Oorspronkeling al kennen kennis te laten maken met de jaartrajecten.

Hier worden wij LAAIEND Enthousiast van

Aanmeldingen via de online kanalen

Een nieuw jaartraject is gestart in december/h3>

Heel Nederland wil aan de cacao ceremonies