Samen groeien
met Innosleeps

Van woonkamer tot slaapkamer in secondes
Innosleeps, het bedrijf dat opklapbedden van topkwaliteit levert, zocht naar manieren om hun online aanwezigheid te versterken en hun conversies te verhogen via Google Ads. Hiervoor klopten ze bij ons aan!

Met een solide productaanbod en een bestaande website, wilde Innosleeps hun online prestaties naar een hoger niveau tillen. In een competitieve markt is het altijd essentieel om op te vallen en meer klanten te bereiken. Innosleeps had behoefte aan een partner die hen kon helpen deze uitdaging aan te gaan.

Samen met Innosleeps werkten we aan een strategie om hun online conversies te verhogen. We begonnen met het optimaliseren van hun huidige campagnes en website en creëerden vervolgens nieuwe gerichte Google Ads-campagnes om hun doelgroep effectief te bereiken.

Het harde werk wierp zijn vruchten af. In de eerste vier maanden van 2024 zagen we een indrukwekkende stijging van maar liefst 63% in de online conversiewaarde van Innosleeps. Dit bewees de effectiviteit van onze strategie en de toewijding van beide teams.

Door onze succesvolle samenwerking hebben Innosleeps en LAAIEND bewezen dat ze samen kunnen groeien en nieuwe doelen kunnen bereiken. We kijken ernaar uit om samen verder te gaan en meer successen te behalen.
Wil je meer weten over hoe we bedrijven zoals Innosleeps helpen groeien? Neem een kijkje op onze website en ontdek meer over onze succesverhalen!