E-commerce voor
Happy Crafts

Happy Crafts heeft LAAIEND gevraagd om samen de online winkel, voor iedereen die houdt van breien, borduren of haken, groot te maken.

Wat is happy crafts?

Happy Crafts is er voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken. In de online shop en twee fysieke winkels in Haarlem en Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur en haakartikelen. Van de nieuwste patronen en garens tot unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Het assortiment bestaat uit de beste merken. Happy Crafts kwam bij ons met de opdracht om het online platform te laten groeien. Nu arts & crafts extra trending zijn door de verschillende lockdowns was dit voor ons een hele leuke uitdaging.

Opwarmen en
aanzetten

Wij zijn in april begonnen met een online strategie uit rollen. Een strategie om de omzet en afzet te laten groeien op de website. In onze strategie gebruiken we marketing kanalen zoals Google, social media platformen en market places zoals bol.com om deze groei te realiseren.

Vlammen

Door de groei van de webshop hebben we besloten om te investeren in het platform. Er is een nieuwe website ontworpen en daarvan zullen we samen in 2022 de vruchten van plukken.

Hier worden wij LAAIEND Enthousiast van

28% groei qua transacties

Een flinke groei op verkeer vanuit SEO

Ruim 60% groei verkeer vanuit email